Waarop letten bij plaatsing van nieuwe ramen?

Kiezen voor nieuwe ramen van uitmuntende kwaliteit is slechts een eerste stap bij het vernieuwen van uw ramen. Minstens even belangrijk zijn de uitbraak op een nette manier, de professionele, loodrechte, plaatsing, isolatie van de zijkanten, waterdicht afkitten van de buitengevel en het herbezetten van de binnenmuren.

Wij zien vaak klanten bij wie de nieuwe ramen op een schabouwelijke manier zijn geplaatst. Soms werden de ramen te groot geproduceerd waardoor delen van de muur moesten worden afgebroken. Andere malen is het glas geplaatst zonder dichtingen. Komen ook vaak voor: Scheef geplaatste ramen, niet afgekitte profielen, beslag dat niet werd afgeregeld, enz.

renovatie

Een goede plaatser werkt enkel met eigen opgeleide mensen – niet met zelfstandige freelancers zoals anderen – waardoor we een perfecte plaatsing kunnen garanderen. Een werf-coördinator komt ook langs om het werk te controleren.

NA-SERVICE

Tot slot vormt de na-service een laatste cruciaal element in de aankoopbeslissing. Is er binnen een jaar of twee iets mis met uw nieuwe ramen, moet u de elektrische rolluiken opnieuw programmeren of was er een poging tot inbraak waardoor uw deur niet meer naar behoren afsluit? Bij een kwalitatieve ramen- en deurenspecialist is een echte vakman, en staat binnen twee werkdagen aan uw deur. Voor dringende gevallen is dat zelfs binnen de dag!