PVC Profielen: enkele bekende merken

Veelzijdig, sterk en met verschillende designmogelijkheden en kleuren: PVC biedt het voordeel dat de productie snel kan gebeuren (reeds binnen een termijn van één maand) en dat de prijs/ kwaliteitsverhouding niet te evenaren valt.

PVC PROFIELEN

Duitse industriële en commerciële producten zijn uitgegroeid tot de beste van de wereld, denk maar aan auto’s, huishoudelijke toestellen enz. Daarom gebruikt een goede plaatser de meest hoogwaardige PVC profielen van Duitse makelij, onder andere van BRÜGMANN en ALUPLAST (Karlsrühe).

Ze bieden profielen met 5,6 en zelfs 7-kamers en kunnen met een Passive-Line ongetwijfeld ook voldoen aan de strenge eisen voor passiefwoningen. Deze PVC profielen zijn ook geschikt voor schuifraamconstructies en voordeuren. Ook wat het beslag betreft werken we met Duitse producten zoals Roto en Siegenia.

SCHÜCCO

Schücco staat zowaar bekend als de “Rolls Royce” van PVC profielen.

PROFIALIS

Ook het Belgische topmerk Profialis staat hoog aangeschreven in de ramenwereld. Deze fabrikant biedt de voordelen dat het ook profielen die crème in de massa zijn kan aanbieden evenals niet-standaard ramen zoals wentel of tuimelramen. Een echte innovator die ongetwijfeld nog mee de toekomst van het moderne raam zal vormgeven. Voor een Belgisch bedrijf is het natuurlijk extra belangrijk om innovatief te zijn – en dat heeft Profialis zeker begrepen!